top of page
Facebook header med slagord.jpg

FESTIVALPROGRAM

LAXEVAAGFEST 2021 består av ett sammensatt program:

- Møteplass for næringsliv fredagen, Network Pre-Parrty 29. okt

- Barnas festivaldag på dagtid lørdag fra 10-16:00 og

- Konsertkveld på kvelden lørdag 30. oktober fra kl .18:00.

Artister og underholdningsinnslag er merket med ett av disse tre arrangementene.

Programmet blir sluppet fortløpende, så følg med for oppdateringer!

A-LAGET

Konsertkveld 30.okt

Den bergenske rapgruppen A-Laget headliner festivalen, og vi er stolt av å kombinere flere sjangre på festivalen for et bredt publikum. 

Gruppen består av Vågard, Store P og Girson. De har gitt ut tre album, én EP og fem singler, i tillegg til fire mixtapes. Gruppen har også varmet opp for blant andre Snoop Dogg, Redman, Paul Wall og The Game, og spilt på musikkfestivalen South By South West i USA.

Sjekk ut Funksjonshemmet her

alaget.PNG
lisa maria.jpg

LISA - MARIA

Barnas festival 30.okt

Lisa - Maria er en energibunt av en 8-åring! Hun lager musikk og koser seg aller mest med å lage musikkvideoer og spille konserter. Sjekk ut musikken hennes her:

Musikkvideo - Sommer og Fri

Chris Wicked

Konsertkveld 30.okt

Kombinér dype og melankolske tekster på klingende bergensk og et band av erfarne musikere som har adskillige internasjonale turneer på CVen, så får du et unikt og særegent band som bare må oppleves, både på plate og ikke minst live! Chris er også kjent som vokalist i Malice In Wonderland.

CW (5).jpg
Kickslip.png

KICKSLIP

NETWORK Pre-Party 29.okt

Noe mer kraftfult skal du lete lenge etter! Baard Kolstad og DJ Boge har blitt som et band å regne og under sine opptredener leverer de hakeslepp, all-dans, ekstatisk klapp og hoi, flyvende trommestikker, glovarm scratching og se heller ikke bort ifra svette menn i bar overkropp. 

SE LIVEKLIPP HER

vivillain

Konsertkveld 30.okt

Vivillain har over de siste årene etablert seg som et solid liveband. De leverer et energisk liveshow som drar deg rett tilbake til 80-tallet. EP-en Failures Fortune ble utgitt i 2020 og har streamet over 250 000 avspillinger på Spotify!

SE LIVEKLIPP HER! 

Vivillain.jpeg
brannbamsen.jpg

Brannbamsen Bjørnis

Barnas festival 30. okt

Møt opp til barnas dag og møt Brannbamsen Bjørnis. Han lærer deg om brannvern og innviterer barn i alle aldre til å bli med på bjørnis dansen. Kanskje blir det også møte med noen av Bjørnis sine venner fra Brannvesenet!

SE MUSIKKVIDEO HER

STEVEN MANOHARAN

Konsertkveld 30.okt

Steven Manoharan er lyden av knuste hjerter og drømmer. Tekstene tar for seg stedstilhørighet, identitet og kjærlighetssorg med Bergen som bakteppe. Første singelen “Stupefart” som er produsert av Matias Tellez var listet av NRK P3 i 16 uker. Debut EP kommer våren 2022, før dette vil det komme flere singler

steven.jpg

GUTTA

Barnas festival 30. okt

De unge gutta har sitt utspring fra ZingZang på Frekkhaug og har allerede gitt ut en rekke låter. Med fokus på inkludering og vennskap har de som mål å knytte flere sammen og tørre å være seg selv. De har også skrevet låter med Kris Andre (100k følgere på Tiktok og Artist), og jobbet med flere produsenter. 

 

SE MUSIKKVIDEO HER

Gutta1.jpg

andini

Barnas festival 30. okt

Tryllekunstneren Andini tar turen og besøker scenen med trylleshow og 

andini.jfif

Mr Lihaug bak spakene en sen fredagskveld er den perfekte kombo for nettverks samling på Laksevåg! Han har erfaring helt fra 90 tallet og er en legende i Bergen by. 

Det er en ære å presentere Frank Xerox som dj på årets pre-party!

frank.jpeg

Network Pre-party 29.okt

FRANK XEROX

bottom of page